Oficiile Postei Romane si agentiile bancare din Romania vor fi inchise in perioada 16-17 aprilie, cu exceptia anumitor sucursale situate in centrele comerciale. In data de 15 aprilie, unitatile vor functiona dupa programul normal, aferent unei zile de sambata.

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in perioada 16-17 aprilie 2017.

Ca exceptie, unitatile BCR din centrele comerciale si mall-uri vor fi deschise, dar vor functiona dupa programul acestora, iar activitatea va fi similara zilelor de week-end, nebancare”, se arata in comunicatul BCR.

In zilele de 16 si 17 aprilie 2017, agentiile Raiffeisen Bank din toata tara vor fi inchise, exceptie facand unitatile deschise in supermarket-uri, mall-uri si reteaua Selgros, care vor avea un program special.

Call center-ul bancii va asigura in aceste doua zile asistenta pentru situatii de urgenta pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online si Clienti de Top”, se arata in comunicatul Raiffeisen.

In 16 si 17, unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia celor situate in centrele comerciale, al caror orar a fost aliniat la cel al respectivului centru comercial.

Sucursalele si agentiile de tip express, deschise de obicei sambata, nu vor avea program de lucru cu clientii sambata 15 aprilie 2017, cu exceptia agentiei Henri Coanda, care va fi deschisa intre orele 9:00 si 17:00”, se arata in comunicatul BRD.

Prin contact center-ului BRD, sambata 15 aprilie, in intervalul orar 08:00 – 14:00, echipa MyBRD Contact va fi la dispozitia clientilor pentru operatiuni standard (informatii generale/subscrieri/suport produse & servicii BRD si operatiuni: plati facturi/ transferuri intra si interbancare).

De sambata, 15 aprilie 2017, incepand cu ora 14:00 si pana marti,18 aprilie, ora 8:00 A.M., prin Contact Center vor fi disponibile doar urmatoarele servicii: optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor MyBRD (Net si Mobile) / Multix / BRD@ffice”, se arata in comunicat.

Citeste si:
Programul manifestărilor de 1 Decembrie, Ziua Națională a României....
Programul manifestărilor de 1...

Compania Nationala Posta Romana a informat ca in perioada 16-17 aprilie, toate oficiile postale din mediul urban si rural vor fi inchise.

Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora prima si a doua zi de Pasti sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza. Sambata, 15 aprilie, subunitatile postele vor functiona conform programului normal de lucru aferent zilei de sambata. Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in ziua de 14 si 15 aprilie 2017 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”, a anuntat Posta Romana.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.