Ambasada Italiei a scos la licitatie Parcul Nicolae Iorga de pe Calea Victoriei nr. 184-188, folosit in prezent ca parc public.

Spatiul verde are o suprafata de circa 3.000 mp, este proprietatea statului italian, iar pretul de pornire al licitatiei este de 5.525.700 euro. In cazul in care parcul va fi cumparat deo persoana privata, exista pericolul de a fi construit, scrie hotnews.ro.

"Ambasada Italiei isi rezerva dreptul de a efectua vanzarea chiar si in cazul in care va exista o singura oferta, considerate valabila, conforma si adecvata, precum si dreptul de a anula, a suspenda sau a revoca procedura de licitatie in orice etapa, conform legislatiei in vigoare. Modalitatea', se arata pe site-ul ambasadei.

Ambasada Italiei a mai scos la licitatie urmatoarele imobile: Targoviste (Calea Domneasca nr. 165); Galati (Str. Garii nr. 38); Braila (Str. R.S. Campiniu nr. 35); Constanta (Bd. Mamaia nr. 42); Bucuresti (Str. Luigi Cazzavillan nr. 26-28 Sector 1), mai mentioneaza Hotnews.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.