Social 9 Aprilie 2017 15:01 de Clara Vacaru
 Judecatoria Sectorului 1 a decis, duminica, plasarea in arest la domiciliu a fostului pilot de curse Daniel Onoriu, in dosarul privind incendierea masinii fostei sale iubite, in care este acuzat de infractiunea de distrugere care poate pune in pericol persoane.

Judecatorul de drepturi si libertati a admis astfel propunerea de arestare la domiciliu formulata de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, dupa ce politistii l-au retinut sambata pe Daniel Onoriu, scrie rtv.net.

"Dispune luarea masurii arestului la domiciliu fata de inculpatul Onoriu Daniel Catalin, pe o durata de 30 de zile, de la data de 09.04.2017 pana la data de 08.05.2017, inclusiv. In baza art. 221 alin. (1) Cod procedura penala, impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul din Bucuresti (...) fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza", se arata in decizia instantei.

Pe durata arestului la domiciliu, Daniel Onoriu este obligat sa se prezinte in fata anchetatorilor si a instantei de fiecare data cand este chemat.

Daniel Onoriu are interdictie de a comunica cu fosta sa iubita sau cu membrii familiei acesteia, precum si cu martorii din dosar.

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu este definitiva si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun, savarsita prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc si daca este de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri, infractiune care se pedepseste cu inchisoarea de la doi la sapte ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.