Social 9 Aprilie 2017 14:47 de Clara Vacaru
Viata bate orice fel de scenariu de film. Arpi, un om al strazii din Timisoara, a avut parte de o transformare radicala dupa ce un multiplu campion national la sporturi extreme a mobilizat mai multi oameni sa-l ajute.

Barbatul a fost dus intr-un salon de infrumusetare si este de nerecunoscut acum cu aspectul sau ingrijit. Aceiasi oameni vor sa-i gaseasca lui Arpi si un adapost, dupa ce l-au ajutat sa obtina un loc de munca, scrie stirileprotv.ro.

Arpi are 47 de ani si pe ultimii 5 i-a trait pe strazile din Timisoara. In tinerete a fost miner la Lupeni, apoi a plecat in strainatate. A muncit in Germania si Anglia intr-o fabrica de mobila si intr-un restaurant. Cand a ramas fara serviciu s-a intors in tara, unde nu mai avea nimic. De atunci isi duce traiul de pe-o zi pe alta sub cerul liber.

Schimbarea lui Arpi a pornit din initiativa lui Stefan Cojocnean, multiplu campion national la sporturi extreme. Stefan, cel care l-a dus la frizer, i-a aranjat o intalnire cu un patron. De luni, acesta se va prezenta la noul loc de munca. In viitor, cei care l-au ajutat vor sa ii gaseasca si o locuinta si sa il integreze in societate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.