Social 7 Aprilie 2017 16:24 de Clara Vacaru
Autoritatile suedeze au anuntat ca mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un suspect a intrat cu un camion in pietoni din zona centrala a capitalei Stockholm, transmite Reuters.

UPDATE 17:55 Camionul implicat in presupusul atentat terorist din capitala suedeza a fost furat vineri dimineata, in timp ce livra bere la un restaurant spaniol din Stockholm. De asemenea, camionul apartine companiei Spendrups, transmite versiunea suedeza a The Local.

De asemenea, camionul apartine companiei Spendrups, ”Este unul din autovehiculele noastre folosite pentru distributie. In timpul unei livrari la restaurantul Caliente, un barbat a sarit in fata cabinei soferului si a furat camionul in timp ce soferul descarca produsele”, a declarat directorul de comunicare al companiei Spendrups, Marten Lyth.

Potrivit presei suedeze, patru oameni au murit si 14 au fost raniti.

Camionul ar fi intrat intr-o zona din apropierea unui mall. Sute de oamenii au fugit tipand speriati, potrivit martorilor oculari. Un martor a declarat ca cel putin doi oameni au fost striviti sub rotile camionului, care ar fi intrat in vitrina unui magazin de pe principala artera comerciala din capitala Suediei, transmite Reuters.

Incidentul, despre care inca nu se stie daca e de natura terorista sau e vorba despre un accident, intervine dupa ce in ultimele luni s-au petrecut o serie de intamplari similare, la Londra, la Bruxelles, Berlin si Nisa, scrie Digi24.ro.


Foto: Andreas Schyman/TT

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.