Social7 Aprilie 201715:16

Lectura de un minut

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta cu profund regret decesul cetateanului roman Andreea Cristea, ranita grav in urma atacului produs in data de 22 martie 2017 la Londra.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, in cadrul unui comunicat, ca va suporta costurile de repatriere ale Andreei Cristea, tanara de 31 de ani care a murit in urma atacului din Londra.

"In prezent, reprezentantii Ambasadei Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord se afla alaturi de familia cetateanului roman decedat, acordand in continuare sprijinul necesar.

Ministerul Afacerilor Externe este pregatit sa suporte costurile aferente repatrierii trupului neinsufletit din fondul de urgenta aflat la dispozitia ministrului afacerilor externe si va mentine legatura, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Londra, cu autoritatile britanice in vederea definitivarii aspectelor legate de repatriere.

Ministerul Afacerilor Externe adreseaza sincere condoleante familiei indoliate si va acorda intreaga asistenta necesara in continuare", se arata intr-un comunicat MAE.

Citeste si:
Bărbat rănit după ce a fost atacat de un pescăruș ce a vrut să-i...
Bărbat rănit după ce a fost...

Citeste si: Andreea Cristea, romanca ranita in atacul din Londra, a muritTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.