Social 4 Aprilie 2017 17:15 de Clara Vacaru
RADET anunta, marti, incheierea sezonului de incalzire 2016 - 2017, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada, precizand ca oprirea agentului termic se va face treptat, astfel incat efectele vor fi resimtite in urmatoareale 72 de ore.

"Incepand cu data de 4 aprilie 2017 vom initia procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al municipiului Bucuresti. Oprirea agentului termic pentru incalzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare si inchiderea instalatiilor catre consumatori, astfel incat efectele vor fi resimtite in urmatoarele 72 de ore", transmite RADET.

Reprezentantii regiei de distributie mai spun ca masura a fost luata in conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste 10 grade Celsius, intre orele 18.00 si 06.00.

RADET mai arata ca masura nu se aplica obiectivelor speciale - spitale, crese, gradinite, scoli, sere - in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.