Social 3 Aprilie 2017 13:31 de Clara Vacaru
Un avion al companiei Ryanair a decolat cu o intarziere de peste trei ore, pe ruta Bucuresti (Henri Coanda) - Milano (Bergamo), din cauza ca lipsea o manusa speciala folosita de pilot in cazul unui incendiu, au declarat surse avizate pentru News.ro.

Reprezentantii Ryanair nu au dat, deocamdata, niciun raspuns la solicitarea venita din partea News.ro.

Intarzierea a fost semnalata si pe Facebook de rude ale calatorilor.

Este vorba de o manusa speciala, folosita de pilot in cazul unui incendiu, fara de care avionul nu poate decola. Au fost obligati sa aduca manusa din alta parte”, au explicat sursele consultate de News.ro.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul aeroportului, o cursa Ryanair, care trebuia sa decoleze la ora 7:45 de pe Henri Coanda, cu destinatia Milano (Bergamo), a decolat la ora 11:27. Pasagerii au fost evacuati din avion si au asteptat aducerea manusii in aeroport, potrivit surselor consultate de News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.