Social 2 Aprilie 2017 09:53
O persoana a fost carbonizata, iar alta ranita, fiind transportata la spital, in urma unui incendiu care a cuprins un depozit de legume si fructe din Afumati, judetul Ilfov, anunta, duminica, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Incendiul a fost anuntat la 112, in jurul orei 2.00, precizeaza purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin.

"La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la intregul depozit. Avand in vedere pericolul de prabusire a elementelor de constructie, s-a actionat perimetral, pe toate laturile cladirii, fara a se patrunde in interior. Au intervenit peste 25 de echipaje de pompieri (18 autospeciale de stingere, trei autoscari, doua descarcerari, patru ambulante SMURD)", a mai spus Adrian Marin.

El a adaugat ca suprafata estimata a fi afectata este de 2.000 de metri patrati. La ora 06:00, pompierii inca lucrau din exterior pentru lichidarea ultimelor focare.

"In urma verificarilor, a fost gasita o persoana carbonizata in unul dintre spatiile depozitului. O alta persoana, un barbat de 30 ani, ca urmare a expunerii la fum, a fost transportat de o ambulanta SMURD la Spitalul Floreasca", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

Marin a mentionat ca, in momentul transportului la spital, starea ranitului era buna, barbatul fiind constient si stabil, scrie News.ro.

Cauza probabila care a condus la producerea incendiului va fi stabilita dupa incheierea operatiunilor de stingere, au mai spus pompierii.

Incendiul a fost stins dupa mai mult de sapte ore de cand a fost semnalat la 112, anunta ISU Bucuresti-Ilfov.

"Incendiul din Afumati a fost lichidat la ora 9.10", a declarat, duminica dimineata, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, precizand ca la fata locului raman doua masini de pompieri, pentru a supraveghea zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.