Social31 Martie 201710:44

Lectura de un minut

Doua trenuri care vin de la Craiova si Timisoara au intarzieri de 75, respectiv 50 de minute, deoarece instalatia de dirijare a traficului din zona Chiajna-Gradinari este nefunctionala, dupa ce hotii au furat cablurile de semnalizare, anunta CFR SA.

Update 17.00- Circulatia feroviara a fost reluata, vineri, in conditii normale, in zona Chiajna, dupa aproximativ opt ore in care s-a circulat pe un singur fir din cauza furtului cablurilor de semnalizare, anunta CFR SA.

"Instalatia de semnalizare si dirijare a traficului din zona Chiajna-Gradinari este nefunctionala, ciculatia se desfasoara, pana la remediere, pe un singur fir, prin comanda telefonica", precizeaza reprezentantii CFR SA.

Ei mai spun ca persoane inca neidentificate au taiat si au furat cablurile de semnalizare.

Prin urmare, se inregistreaza intarzieri in traficul trenurilor care tranziteaza zona Chiajna-Gradinari. In acest moment, doua trenuri de calatori au intarzieri in graficul de circulatie. Este voba despre trenurile IR 1594 (75 de minute) si IR 1696 (50 de minute) care sosesc de la Craiova, respectiv Timisoara (prin Craiova), scrie News.ro.

Citeste si:
Metrorex va lua masuri de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus
Metrorex va lua masuri de...

Pe relatia Bucuresti - Constanta nu sunt intarzieri, mai arata reprezentantii CFR SA.

CFR SA anunta ca pentru inlocuirea cablurilor de semnalizare furate din zona Chiajna-Gradinari se va interveni dupa ce politistii vor termina masuratorile si vor incerca sa ia amprente, doua trenuri avand in continuare intarziere deoarece statia de semnalizare este nefunctionala.

"Pentru inlocuirea cablurilor furate si remedierea defectiunii se va interveni dupa ce reprezentantii Politiei TF vor termina masuratorile si verificarea zonei pentru amprente", a precizat Oana Branzan, purtatorul de cuvant al CFR SA.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.