Social 23 Martie 2017 12:21
Jurnalista Simona Catrina s-a stins din viata in noaptea de miercuri spre joi, anuntul fiind facut de sotul ei, Doru Roman, pe o pagina de socializare, scrie libertatea.ro.
"Nu stiu cum sa va spun asta. Nici nu v-as fi spus daca ingerul pe care l-am avut langa mine nu ar fi fost Simona cea atat de iubita de toata lumea care a zambit macar o data la articolele ei poznase. Daca ar fi putut sa anunte chiar ea, ar fi facut-o, cu siguranta, in stilu-i propriu, prin care sa ne smulga un ultim zambet in loc sa o plangem.

23 martie 2017, ora 00.50. Ziua si ora la care zambetul a inghetat pentru noi. Ziua si ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi.

Cititi in continuare comoara pe care ne-a lasat-o si, daca nu va e prea greu, trimiteti o rugaciune pentru ea. Voi reveni sa anunt data inmormantarii si sper ca veti intelege tacerea mea la mesajele pe care mi le trimiteti", a scris sotul jurnalistei pe Facebook.

Jurnalista suferea de cancer mamar.

Simona Catrina a fost editorialist atat la Libertatea si Adevarul, insa a scris si pentru revista Tango.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.