Social 21 Martie 2017 16:42
Dupa ce luni si-a facut public salariul, iar marti a publicat "fluturasul" de salariu al unei asistente de pe ambulanta, politistul Marian Godina explica intr-o postare pe o retea de socializare ce anume presupune unca de politist si cum este aceasta recompensata, scrie digi24.ro.

"Am observat ca ne place intotdeauna sa comparam si cam toate comentariile s-au raportat la astfel de comparatii cu alte meserii. Daca ma compar cu mama care munceste de o viata si are salariul cam jumatate din al meu, pot spune si eu ca am un salariu decent, asa cum au spus multi prin comentarii. Daca imi compar salariul cu pensia tatalui meu, cae a muncit de la 16 ani in uzina, iarasi pot spune ca am un salariu bun. Daca imi compar salariul cu al unui fost coleg din liceu care acum distribuie tigari, pot sa spun ca mi-e rusine sa spun ca am salariul jumatate cat al lui. Dar cred ca aici gresim cu totii, facand comparatii", a scris Marian Godina pe Facebook.

Marian Godina continua prin a povesti ce presupune munca de politist si ce face pentru a-si "merita" salariul: "In acesti 11 ani, am imbatranit probabil 20. Nu, nu e o munca fizica, nu dau la lopata, dar e o munca in care ai de a face cu omul. Munca asta cu omul mi-a adus vreo 12 plangeri penale pentru infractiuni de tot felul, de la abuz in serviciu, fals intelectual, purtare abuziva, lipsire de libertate, talharie, pana la luare de mita si, desi suna amuzant…dare de mita. Nu e prea placut sa fii audiat la parchet, chiar daca stii ca esti nevinovat. (...)

Mi-am gasit masina cu stergatoarele rupte si zgariata cu cheia, dar ma consider norocos fata de alti colegi de-ai mei ale caror masini au fost incendiate sau stropite cu lichid de frana".

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.