Social 20 Martie 2017 10:36 de Clara Vacaru
Treisprezece elevi au ajuns la spital cu rani usoare, luni dimineata, dupa ce microbuzul care ii transporta la scoala s-a rasturnat pe marginea drumului, intr-o curba, accidentul petrecandu-se in judetul Hunedoara.

UPDATE: Soferul microbuzului scolar implicat in accidentul rutier produs, luni dimineata, in judetul Hunedoara, in urma caruia 13 elevi au fost raniti usor, era baut, aparatul etilotest aratand o valoare de 0,34 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Barbatul le-a spus politistilor ca a adormit la volan pe fondul oboselii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat pentru News.ro ca accidentul de circulatie s-a petrecut pe drumul care leaga Deva de Hunedoara, in judetul Hunedoara, fiind implicat un microbuz scolar.

Potrivit sursei citate, microbuzul s-a rasturnat intr-o curba, pe fondul carosabilului umed si al oboselii soferului - un barbat in varsta de 61 de ani care a pierdut controlul volanului.

In microbuz se aflau 17 elevi, iar 13 dintre ei au fost transportati la spital cu rani usoare.

In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa pe numele soferului, in varsta de 61 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.