Social 18 Martie 2017 19:50 de Clara Vacaru
 Principalul suspect in cazul uciderii unei tinere de 24 de ani si ranirii unui alt barbat a fost prins, sambata dupa-amiaza, intr-un apartament din Oradea, unde anchetatorii au intrat cu mandat de perchezitie. Potrivit unor surse judiciare, in momentul in care anchetatorii au intrat in apartament, Adrian Hladii a sarit pe geam, de la etajul al patrulea, el fiind dus la spital.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au facut si zilele trecute vertificari in acel apartament, dar atunci Adrian Hladii nu era acolo

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sambata, pentru News.ro, ca Adrian Hladii, suspectul in cazul uciderii tinerei de 24 de ani si ranirii unui alt barbat, a fost prins de catre politisti intr-un apartament din Oradea, unde se ascundea.


Dinu a spus ca, in incercarea de a scapa de oamenii legii, barbatul a sarit pe fereastra de la etajul patru al imobilului. Adrian Hladii a murit la spital.

"A fost prins in Oradea. Este vorba despre o locatie pentru care noi am avut mandat de perchezitie si ieri (n.r. - vineri) am fost fost acolo si nu era, astazi (n.r.- sambata) politistii s-au intors acolo si l-au gasit. Din informatiile pe care le am acum ar fi sarit de la etajul patru al imobilului si a fost dus la spital” a mai spus Dinu.

Dalia Duca (24 ani) a fost impuscata de Adrian Hladii, din gelozie


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.