Social 18 Martie 2017 16:10 de Clara Vacaru
Ludovic Orban, candidat la sefia partidului PNL, a declarat ca daca il mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justitiei, Toader Toader, o sa ajunga sa-i para rau dupa Florin Iordache, "cel cu alta intrebare", afirmand ca Toader face parte "din acelasi plan al zonei rosii”, care vrea sa puna botnita procurorilor.

Ludovic Orban a spus, sambata, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca "povestea” cu OUG13 n-a fost o intamplare si ca PSD vrea sa puna botnita procurorilor.

"N-a fost o intamplare ce s-a petrecut cu OUG13, se vede tentativa PSD de a pune botnita procurorilor. Vedem acum ca vor sa modifice procedurile pentru numirea sefilor DNA si DIICOT, precum si a procurorului general, astfel ca totul sa ramana in pixul ministrului Justitiei. Daca il mai vad mult pe actualul ministru Tudorel Toader, o sa-mi para rau dupa Florin Iordache, cel cu alta intrebare”, a spus Ludovic Orban.

El l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca a declansat evaluarea procurorului general si a sefului DNA fara a avea macar un raport de evaluare a activitatii celor doi. "E acelasi plan al zonei rosii, se vede clar asta”, a precizat Orban.

Liberalul Ludovic Orban a participat, sambata, la o intalnire cu membri din conducerea PNL, el afirmand ca pina la congresul din 17 iunie va vizita fiecare filiala de cate doua ori.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.