Social 18 Martie 2017 15:47 de Clara Vacaru
Sorin Grindeanu a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca apreciaza efortul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu de a sustine discursuri in engleza si franceza ONU, dar a spus ca, daca ar fi fost in locui ei, ar fi ales sa se exprime in limba romana.

Intrebat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Timisoara, in sediul Consiliului Judetean Timis, ce parere are despre prestatiile ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, atunci cand a sustinut discursuri in limbi straine, premierul Sorin Grindeanu a declarat ca ”nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru”.

Credeti ca merita sa intram in subiectul asta? L-am auzit si pe Emil Boc vorbind in engleza. Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru, ci trebuie sa stii domeniul pe care il gestionezi. Eu apreciez efotul Olgutei Vasilescu de a vorbi engleza si franceza in doua zile, una dupa alta. In locul ei, as fi vorbit in limba romana pentru a fi inteles mai bine”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a participat la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, ocazie cu care a sustinut discursuri in limbile engleza si franceza. Ea a fost criticata, pe internet pentru modul in care s-a exprimat in cele doua limbi straine.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.