Social 17 Martie 2017 15:07 de Clara Vacaru
Cinci copii din Iasi s-au asfixiat la scoala si au fost transportati la spital dupa ce, se pare, au jucat un joc numit "Balena Albastra". Incidentul a avut loc la Scoala gimnaziala „Veronica Micle” din Iasi.

Este vorba despre patru fete si un baiat in varsta de 12-13 ani, elevi in clasa a sasea. La sosirea echipajelor de ambulanta, copiii aveau probleme respiratorii, iar doi dintre ei erau in stare grava, scrie Digi 24.

Potrivit adevarul.ro, cei cinci copii jucau un joc periculos, numit "Balena Albastra" si isi tineau respiratia, in timp ce un alt elev le apasa pe piept. Riscul sa intre in stop cardio-respirator a fost foarte mare, mentioneaza sursa citata.

Cei cinci copii au fost transportati la spital. „Doua echipaje ale SAJ Iasi s-au deplasat la locul solicitarii si au preluat cinci copii cu varste cuprinse intre 12 si 13 ani, patru fete si un baiat, cu stari de lipotimie si cu traumatisme prin cadere de la acelasi nivel. Pacientii au fost transportati in stare stabila la Spitalul de Copii «Sfanta Maria»”, a precizat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.