Social 17 Martie 2017 11:00
Premierul Sorin Grindeanu le-a solicitat ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, precum si directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Stefan Ionita, sa-si asume in scris termenele de finalizarea a proiectelor prioritare de infrastructura, informeaza hotnews.ro, care citeaza News.ro.

"Premierul a solicitat monitorizarea atenta a lucrarilor aflate in prezent in derulare si asumarea in scris, de catre minister si CNAIR, a unor termene de finalizare. De asemenea, premierul intentioneaza organizarea, la sediul Guvernului, a unor sedinte lunare de progres, pentru monitorizarea stadiului proiectelor de infrastructura. Monitorizarea se va face sub directa coordonare a prim-ministrului Grindeanu", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Aceasta solicitarea a avut loc in cadrul unei intalniri care a avut loc la Palatul Victoria, unde a participat si secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Aurelian Flori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.