Social 15 Martie 2017 17:39
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului si ninsori in zona de munte.

"In intervalul 15 martie, ora 23.00- 17 martie, ora 15.00, la munte vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si, mai ales in cursul zilei de joi (16 martie) si in noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), se va depune strat nou de zapada, pe arii restranse mai consistent, indeosebi in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. Temporar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 60...70 km/h, iar pe crestele inalte rafalele vor depasi 80...90 km/h, viscolind si spulberand zapada", anunta meteorologii.

De asemenea, se vor semnala intensificari temporare ale vantului cu viteze de 50...60 km/h, care vor fi si in restul teritoriului, cu precadere in regiunile estice, nordice si centrale, noteaza hotnews.ro.

"Mai ales in noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala in estul si sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restranse in Moldova si izolat in Muntenia", se mai arata in informare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.