Social 15 Martie 2017 15:42
Politia a reusit sa-i identifice si sa-i conduca la audieri pe cei doi barbati care au agresat in trafic, in weekend, un sofer, in zona Unirii din Bucuresti.

Desi initial Politia a transmis ca e mai dificila identificarea lor din moment ce masina din care au coborat avea numere de Bulgaria, in urma cu scurt timp purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, ne-a informat ca cei doi barbati "au fost identificati si condusi la audieri".

"Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovirea sau alte violente", a mai spus pentru Ziare.com Bogdan Ghebaur.

Incidentul din weekend, cand un barbat a fost agresat in buricul Capitalei, a fost filmat de alt sofer, iar inregistrarea a ajuns in presa.

Soferul agresat a depus plangere la Sectia 14 de Politie. Potrivit acestui, inainte de a fi agresat, in zona Unirii, la ora 9:00, avusese o neintelegere in trafic cu cei doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.