Social 15 Martie 2017 12:50
Un barbat din comuna sibiana Poplaca a fost impuscat in timp ce trecea prin dreptul unui poligon militar aflat la iesirea din municipiul Sibiu, cazul fiind preluat de catre procurorii militari care au deschis o ancheta.

Surse oficiale citate de Ziare.com au declarat, miercuri, ca un barbat din localitatea Poplaca, aflata la cativa kilometri de Sibiu, a fost impuscat in picior in timp ce trecea prin dreptul unui poligon militar.

Barbatul a povestit ca a simtit o durere in picior, dar nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Abia spre seara a ajuns la Urgenta, iar medicii au constatat ca are un glont in gamba.

"In Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient in varsta de 58 de ani din Poplaca, cu plaga impuscata in treimea superioara a gambei drepte. Este constient, stabil hemodinamic si va fi supus unei interventii chirurgicale", a declarat Decebal Todarita, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu.

Barbatul este internat pe Sectia Clinica Chirurgie II.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.