Social 15 Martie 2017 12:33 de Clara Vacaru
Politistii de frontiera de la Negresti Oas au confiscat un autoturism marca BMW X6, in valoare de 180.000 de lei (n.r 40.000 euro), care figura ca furat din Italia, de la o femeie care conducea masina in cauza si a fost oprita in trafic.

Femeia in varsta de 54 de ani, domiciliata pe raza judetului Satu Mare, si care conducea un autoturism BMW X6, inmatriculat in Franta, a fost oprita in trafic pentru control, marti, in jurul orei 9.00, pe raza localitatii Negresti Oas, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

”Avand suspiciuni cu privire la provenienta autovehiculului, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in bazele de date Interpol, in urma carora au constatat ca masina, fabricata in anul 2008, figura ca fiind declarata furata, alerta introdusa de catre autoritatile din Italia”, se arata in comunicat.

Anchetatorii fac cercetari pentru tainuire la furt, iar autoturismul, in valoare de 180.000 de lei, a fost confiscat pana la finalizarea cercetarilor, fiind dus la sediul politiei de frontiera.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.