Social 15 Martie 2017 16:25
Un incident a avut loc intr-o parcare de pe strada Barcaului din Oradea, un barbat in varsta de 42 de ani fiind impuscat, informeaza digi24.ro.

Update 15:57- O femeie a fost gasita fara suflare intr-o masina abandonata pe o strada din Oradea. Este vorba despre o persoana care a fost luata cu forta de catre atacatorul care a impuscat barbatul.

Femeia in vasrta de 24 de ani a fost impuscata in cap, scrie hotnews.ro.

Martorii de la fata locului sustin ca femeia ar fi fost asteptata de agresor cu un buchet de flori in fata locuintei sale, scandalul iscandu-se in momentul in care acesta a vazut-o cu un alt barbat. Dupa 4-5 focuri de arma trase in directia insotitorului femeii, acesta a fost ranit, iar ea a fost luata cu forta in autovehicul.

Citeste mai mult aici.


Un echipaj s-a deplasat de urgenta la fata locului, iar barbatul impuscat in omoplatul stang a fost tranportat la spital. El urmeaza sa fie operat pentru a-i fi extras glontul, noteazaa b1.ro.

Starea pacientului este stabila.

Agresorul este cautat de catre autoritati, mai multe filtre fiind organizate la iesirea din oras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.