Social 10 Martie 2017 13:16 de Clara Vacaru
Cadavrele a trei bebelusi au fost gasite, joi, in podul unui bloc din Bistrita-Nasaud, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud deschizand un dosar penal. Trupurile au fost ridicate pentru efectuarea necropsiei, urmand sa fie stabilita cauza mortii, precum si varstele copiilor.

Politistii au fost sesizati joi ca in podului unui bloc din Bistrita-Bargaului se afla cadavrele a trei bebelusi, potrivit unor surse judiciare.

”Echipa operativa sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a facut cercetare la fata locului. S-a dispus efectuarea necropsiei”, au declarat sursele citate, potrivit News.ro.

Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, care a deschis un dosar penal.

Este inregistrat dosar penal la Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud in care se fac asemenea cercetari. Este vorba de trei nou-nascuti. Se va face tot ce se impune pentru a se stabili cauza decesului in acest dosar”, a declarat Angela Singeorzan, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

Deocamdata, anchetatorii nu stiu varstele copiilor, urmand ca dupa efectuarea necropsiilor sa se stabileasca daca bebelusii s-au nascut morti sau au fost ucisi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.