Social 9 Martie 2017 12:36 de Clara Vacaru
O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul de Urgenta Floreasca a fost implicata intr-un accident cu alte sase masini, care a avut loc joi, dupa ce soferul unui taxi a intrat pe Calea Floreasca de pe o strada laterala, fara sa se asigure.

Pacienta si cei doi membri ai echipajului de pe ambulanta nu au fost raniti grav, toti fiind in investigatii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu. In accident au mai fost raniti soferul taxiului si pasagerul din masina.

Ambulanta circula cu semnalele luminoase si acustice pornite si transporta o pacienta de la un centru de ingrijire la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

In urma accidentului, pacienta nu a fost ranita, fiind preluata de o alta ambulanta si dusa la Spitalul Floreasca.

Asistenta medicala care era in ambulanta are o lovitura la o mana, iar soferul a suferit o presiune toracica usoara, ambii mergand la Spitalul Floreasca pentru investigatii, a mai spus Alis Grasu.

Potrivit oficialilor Brigazii Rutiere a Capitalei, in accidentul de pe Calea Floreasca s-au ciocnit un taxi cu o ambulanta, iar in urma impactului au fost avariate inca cinci masini.

Accidentul s-a produs dupa ce un taxi a iesit de pe strada Biserica Floreasca si a viraj la stanga fara sa acorde prioritate ambulantei, care avea in functiune semnalele acustice si luminoase.

Soferul taxiului si pasagerul din masina au fost raniti in urma accidentului, a precizat Brigada Rutiera.

Circulatia nu a fost blocata, in zona fiind trimisi politisti care au dirijat traficul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.