Social 8 Martie 2017 10:30
Un barbat de 59 de ani din localitatea aradeana Santana a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce ar fi violat sase copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani intr-o singura seara, in decurs de o ora si jumatate. Suspectul s-ar fi razbunat in acest fel pe parintii copiilor pentru neintelegeri mai vechi cu acestia.

Conform unui comunicat de presa remis, miercuri, de Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris, procurorii au inceput urmarirea penala a unui localnic din orasul Santana.

Este vorba de un barbat de etnie roma in varsta de 59 de ani, acuzat ca in seara zilei de 2 martie a violat sase copii, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.

”Probatoriul administrat in cauza pana la acest moment procesual a relevat faptul ca in intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a intretinut relatii sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste intre 8 si 12 ani. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale a inculpatului”, precizeaza comunicatul.

Conform sursei citate, procurorii au inaintat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Chisineu-Cris propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea a sase infractiuni de viol in forma agravata.

Judecatorul a admis propunerea si a dispus arestarea preventiva a suspectului pe o durata de 30 de zile.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru News.ro ca barbatul si-ar fi justificat faptele prin faptul ca era in conflict cu parintii copiilor si ar fi dorit sa se razbune pe acestia. Familiile copiilor locuiesc in vecinatate si sunt tot de etnie roma.

Suspectul i-ar fi luat de copii si i-ar fi dus la el acasa, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.

Parintii au mers cu copiii la medicii legisti pentru a obtine certificate medicale care sa ateste abuzurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.