Social 7 Martie 2017 17:07 de Clara Vacaru
O femeie de 35 de ani din localitatea vasluiană Hoceni si-a aruncat bebelusul in foc dupa ce a nascut, acasa.

Monica Popa, o femeie de 35 de ani din comuna Hoceni, a ajuns la spitalul din Husi in stare grava, iar medicii si-au dat seama ca aceasta nascuse de curand. ”Cazul a fost unul deosebit, pacienta avea o stare grava. S-au luat analizele, s-a vazut ca are nevoie de sange urgent. Ulterior, a marturisit ce s-a petrecut la domiciliu”, a precizat medicul Virgil Trofin, din cadrul Spitalului Municipal Husi, potrivit adevarul.ro.

Dupa ce starea ei s-a imbunatatit, femeia a marturisit ca a nascut un bebelus mort, in urma cu cateva zile, si ca a decis sa arunce copilul in soba.

Medicii au anuntat politia, iar oamenii legii incearca acum sa afle adevarul. Criminalistii s-au deplasat marti dimineata la Hoceni, unde desfasoara cercetari la fata locului. Misiunea politistilor va fi una extrem de dificila, deoarece acestia trebuie sa afle daca femeia a nascut un fat viu sau daca acesta era mort, asa cum ea sustine.

Potrivit primarului, femeia a revenit recent in satul natal, dupa ce a divortat si locuia in casa unui frate. Aceasta a fost casatorita intr-o alta localitate, avand doi copii mici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.