Social 7 Martie 2017 16:04
Grupul de Facebook "Coruptia ucide" a creat un eveniment, care ar urma sa aiba loc duminica, protestele avand de aceasta data mai multe teme, scrie digi24.ro.

"De ce?

1. Serban Nicolae despre amendamentele la proiectul legii gratierii: Ar beneficia aproximativ 2.700 de persoane. Nu cred ca cei care sunt corupti trebuie sa stea 3 intr-un pat, in conditii de igrasie, de igiena precara

Coruptii trebuie sa stea la puscarie iar daca nu au conditii, conditiile trebuie facute pentru toti oamenii care stau in puscarie

Ca sa afle toata lumea de acest eveniment, este util ca fiecare sa isi invite prieteni la eveniment.

Vrei alt Motiv ?

2. Romania o sa intre in faliment, pe modelul Greciei.

Ministrul Municii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla.

„Suntem in discutii pe legea salarizarii unitare. De luni incepem sa avem intalniri cu sindicatele, primele care vor intra la discutii vor fi sindicatele din ordinea publica si din sanatate. (...) Pana la pragul de 4.000 lei salariile se dubleaza, dupa 4.000 lei este o crestere cu 45% a salariilor, iar dupa pragul de 7.000 lei sunt cresteri, dar nu foarte mari“, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu la postul de televiziune Romania TV.

3. Romania chiar o sa intre in faliment.
OUG 9 va permite primariilor sa cheltuiasca bani care inca nu exista. Adica copiii tai o sa plateasca pentru ce au cheltuit ei acum".

Citeste mai mult pe pagina evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.