Social 6 Martie 2017 11:38
Politistii din Alba si Bihor fac, luni, opt perchezitii la patru persoane suspectate ca au inselat peste 7.500 de oameni cu carduri de reduceri la cumparaturi, prejudiciul produs victimelor fiind de peste 165.000 de lei.

Anchetatorii spun ca suspectii publicau anunturi pe site-uri de vanzari, ulterior ii informau pe clienti ca pot obtine gratuit un tichet de reducere de 150 de euro, il trimiteau printr-o firma de curierat, iar victimele plateau intre 18 si 28 de lei pentru transport, insa cardul nu avea nicio valoare.

"In realitate, cardurile nu aveau nicio valoare, cu ajutorul acestora nu puteau fi obtinute niciun fel de reduceri, la niciun comerciant, iar valoarea transportului era mult mai mica, diferenta de bani fiind insusita de persoanele banuite de comiterea faptelor de inselaciune", se arata in comunicatul politistilor.

In total, se efectueaza perchezitii acasa la 4 persoane banuite de inselaciune si la sediile firmelor administrate de acestea.

Prejudiciul total cauzat este de 165.000 de lei, in dauna a 7.500 de persoane vatamate, iar cel prezumat pentru valoarea cardurilor este de 1.125.000 de euro, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.