Social 5 Martie 2017 10:26
Circa 200 de bucuresteni au facut noapte alba pentru a solicita demisia Guvernului Grindeanu; cativa dintre acestia au stat chiar pana spre ora 8:00 in Piata Victoriei.

Dupa o luna in care s-a iesit aproape in fiecare seara in strada pentru schimbarea clasei politce, in noaptea de sambata spre duminica noi proteste au avut loc, oamenii manifestand mai bine de 12 ore.

Intrucat nu mai au incredere in actualul executiv, oamenii sunt determinati sa revina in piata pana cand vor obtine ceea ce urmaresc, scrie digi24.ro.

De asemenea, noi manifestatii de sustinere a Directiei Nationale Anticoruptie au fost anuntate pentru duminica, atat in Capitala cat si in alte orase din tara, sub sloganul "Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor".

In Bucuresti, manifestatia ar urma sa inceapa in jurul orei 18.00, in Piata Victoriei, iar dupa aproximativ o ora, manifestantii ar urma sa plece in mars spre Palatul Parlamentului.

De asemenea, oamenii se vor intalni si in fata Prefecturii din Brasov si in Piata Unirii din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.