Social 4 Martie 2017 15:46
Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat sambata, in cadrul Consiliului National de Coordonare, ca drumul liberalilor catre guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019, motiv pentru care isi invita colegii sa isi asume acest obiectiv.

Predoiu a mai spus ca liderul PSD, Liviu Dragnea, „a sarit ca oparit” de grija Europei, dar nu poate sa fie in acelasi timp „si brazilian, si european”.

„PSD este si ramane adversarul nostru numarul unu pentru ca e pericolul numarul unu pentru o societate democratica. Sta in calea dorintei cetatenilor de a se desprinde de un mod de guvernare netransparent. PSD e partidul care a facut praf reputatia externa a Romaniei. Mai ieri l-am vazut pe Dragnea sarit ca oparit de grija Europei, nu mai poate sa doarma. Nu intelege ca nu poti sa fi in acelasi timp si european si brazilian”, a afirmat liberalul.

Catalin Predoiu a mai spus ca „primarul trebuie salarizat la nivel de ministru, trebuie asistat de un aparat care sa ii permita sa se descurce in hatisul legislativ”, scrie News.ro.

„Eu cred ca un partid este credinta in propriile valori, forte, victorii. Mesajul meu principal catre dumneavoastra va fi sa aveti incredre in dumneavoastra, in resursele noastre, in valorile si victoria noastra si vom fi rasplatiti cu aceasta victorie”, a completat prim-vicepresedintele PNL.

El si-a indemnat colegii sa practice „colegialitatea, respectul si unitatea”

„Va chem sa practicam colegialitatea, respectul, unitatea, pentru ca drumul partidului catre guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea e aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reala dintre membri. Lupta fraticida trebuie sa inceteze. Suntem egali in acest partid”, a afirmat liberalul.

Catalin Predoiu a mai spus ca „parteneriatul” cu presedintele Klaus Iohannis trebuie continuat.

„Drumul nostru catre guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis in 2019. Va invit sa ne asumam un obiectiv: un guvern politic al PNL in cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis”, a subliniat prim-vicepresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.