Social 4 Martie 2017 14:52
Vicepremierul Daniel Constantin sustine ca taxa de mediu nu va fi inlocuita cu o alta taxa, ci legislatia in domeniu urmeaza sa fie "reformulata" in grupul de lucru de la Ministerul Mediului.

"Am prezentat in coalitia de guvernare colegilor cateva propuneri pentru inlocuirea timbrului de mediu. Intentia noastra a fost si ramane aceea sa facem tot posibilul ca in perioada urmatoare sa degrevam cat mai mult populatia de ceea ce inseamna taxe si impozite. Plecand de la acest considerent, sigur ca nu vom inlocui taxa de timbru pe care am avut-o cu o alta taxa, ci cu un concept pe care incepem sa-l introducem gradual.

In perioada imediat urmatoare vom pregati legislatia asa cum ea a fost agreata si cum va fi reformulata in grupul de lucru de la nivelul Ministerului Mediului sa introducem acel certificat de calitate a aerului, acele vignete de care s-a vorbit in aceasta perioada care vor avea un cost redus", a declarat Daniel Constantin, conform wall-street.ro, care citeaza News.ro.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.