Social 4 Martie 2017 10:38
Noi manifestatii de sustinere a Directiei Nationale Anticoruptie au fost anuntate pentru duminica, atat in Capitala cat si in alte orase din tara, sub sloganul "Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor", informeaza hotnews.ro.

"Reactionam la noile semnale de limitare si subordonare a unor institutii. Politizarea si numirea in functie dupa criterii si interese politice este unu dintre primele motive care ne-au scos in strada.

Daca DNA nu ar fi cercetat maniera in care OUG 13 a fost adoptata, nu am fi aflat astazi ca ministerul pentru Relatia cu Parlamentul oferise in prima faza un aviz negativ proiectului de modificare a codurilor penale, motiv pentru care sedinta a fost amanata pana la ora 21.00, pentru a fi redactat un nou aviz, de aceasta data pozitiv. Azi am aflat ca DNA a trecut peste limite in anchetarea acestui dosar.

Dar daca nu era de competenta acestei institutii, cine ar trebui sa scoata la iveala aceste nereguli si de ce nu a facut-o?", se arata pe pagina evenimentului.

In Bucuresti, manifestatia ar urma sa inceapa in jurul orei 18.00, in Piata Victoriei, iar dupa aproximativ o ora, manifestantii ar urma sa plece in mars spre Palatul Parlamentului.

De asemenea, oamenii se vor intalni si in fata Prefecturii din Brasov si in Piata Unirii din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.