Social 2 Martie 2017 14:02
Dupa ce s-a dat sentinta in cazul ucigasului baschetbalistului american Chauncey Hardy, care va face sapte ani de inchisoare, fostul premier Victor Ponta a facut o referire la cazul Elenei Udrea, procurorul DNA solicitand condamnarea sa la o pedeapsa cu executare orientata spre maximum.

«Elena Udrea putea sa omoare linistita 3 oameni (romani sau chiar americani) ca primea tot 21 de ani!!

Nu ii bagati in seama pe ignorantii si manipulatii "frumosi si liberi" care vor injura aceasta opinie / ganditi cu mintea dvs si veti intelege ca ( indiferent de Udrea sau oricine altcineva, vinovat sau nevinovat) asta nu e Justitie - ci doar rafuiala politica!

Abuzurile si ilegalitatile nu se indreapta niciodata prin alte abuzuri si ilegalitati mai mari - asa am invatat eu cand eram procuror/ doar ca intre timp Romania a devenit un alt "Guantanamo" - teritoriu american militarizat unde nu se aplica regulile si legile din America ; si drepturile si libertatile constitutionale "sunt un moft"!», a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.