Social 1 Martie 2017 16:54
Miroslaw Huczek a fost numit in functia de Director General al companiei Praktiker Romania incepand cu luna martie a acestui an.
Potrivit unui comunicat remis 9am, Miroslaw Huczek este originar din Polonia, fiind absolvent al Universitatii de Economie din Cracovia. In varsta de 43 de ani, dl. Miroslaw Huczek si-a inceput activitatea in domeniul DIY in anul 2005, avand o experienta de peste 11 ani in companii precum: Praktiker Polonia (Director de Vanzari), OBI Polonia (Director de Vanzari) si BauMax Bulgaria (Director General). Dl. Miroslaw Huczek vorbeste fluent limbile polona, germana si engleza.

„Este o onoare pentru mine sa ocup aceasta functie in cadrul Praktiker Romania si cred ca experienta pe care am obtinut-o anterior reprezinta un plus de care va beneficia compania la nivel local. Consider ca viziunea Praktiker Romania este complementara cu viziunea mea despre ce inseamna DIY si sunt convins ca urmeaza proiecte memorabile pentru piata locala.”, a spus Miroslaw Huczek.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.