Intr-un bloc din Alba Iulia, cainii vor fi trecut la intretinere, la fel ca persoanele ce locuiesc in imobil. Decizia a fost luata, cu majoritat de voturi, intr-o sedinta a asociatiei.

Situatia inedita a fost facuta publica de catre un membru al asociatiei.

”Nu este o gluma. Este hotararea Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia. Hotararea a fost luata in adunarea generala a respectivei asociatii, cand la propunerea presedintelui de asociatie, turma (vreo 32-33 de insi) a ridicat mana spre aprobare. Cum domnule sa treci un caine, ca pe un om la cheltuielile de regie?! Degeaba m-am opus eu si inca un domn, incercand cu argumente sa le explicam ca propunerea este aberanta. Replica unuia din comitet a fost scurta si taioasa: «domnu', propunerea a fost aprobata in unanimitate de voturi» Deci, nu te poti pune impotriva turmei”, spune Nicu Murgasanu, potrivit adevarul.ro.

Administratorul asociatiei afirma ca hotararea este buna avand in vedere ca animalele de casa produc multa mizerie.

”Comitetul executiv al asociatiei a facut propunerea catre adunarea generala pentru ca membrii care au caini sa fie pusi la plata suplimentara a cheltuielilor echivalente cu o persoana. Este normal sa fie asa pentru ca produc foarte multa mizerie si ne costa in plus sa facem curatenie in urma lor”, afirma Viorel Rac, administratorul asociatiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare caine din asociatie se va calcula chletuieli de intretinere pentru lumina de pe scara, curatenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defectiuni la retele etc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.