Clipurile pot spune mai mult decat o mie de cuvinte prin sunet si imagine, pot rasturna teorii, pot starni emotii, pot aduce deopotriva lacrimi sau zambete si ne pot face viata mai usoara prin exemple practice si utile.

Asadar va venim in intampinare cu cele mai interesante si utile materiale video, prezentandu-va trucuri si sfaturi din moda si frumusete, retete video delicioase, legende si lectii de viata, idei DIY (do it yourself), sugestii de tinute casual si de seara, precum si multe alte sfaturi practice.

Alaturi de noi puteti afla de asemenea cat de minunate sunt, de exemplu, persoanele cu ochii verzi sau de ce se poarta verigheta pe al patrulea deget de la mana. Da, sunt informatii interesante care starnesc curiozitatea oricui!

Iar daca vine vorba despre lectii de viata, informatii motivationale sau managementul stresului, venim cu cele mai interesante teorii. Credem ca atunci cand raspandesti fapte bune si energie pozitiva lucrurile minunate nu intarzie sa apara, fiindca nimic nu-i intamplator pe lume iar ce semeni, culegi.

Va asteptam asadar pe Canalul Youtube Kudika – Wear a smile! Nu uitati sa ne trimiteti sugestii, parerile voastre sunt comori pentru noi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.