Primarul General s-a intalnit "cu reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania(COTAR), ai Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti(ADTI), ai Camerei Taximetristilor precum si reprezentantii altor operatori privati din domeniul transportului public pentru a stabili o serie de masuri care sa duca la cresterea calitatii serviciilor de taximetrie in Bucuresti".

"Este imperios necesar sa venim cat mai rapid cu solutii concrete pentru ca transportul in regim de taxi sa se desfasoare la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, in Capitala. Imi doresc ca neincrederea si incertitudinile care s-au perpetuat pana acum in relatia dintre autoritatea locala si operatorii serviciilor de taxi sa fie istorie.

De aceea, am solicitat directiilor de specialitate din cadrul Primariei Capitalei ca, in cel mult 30 de zile, sa analizeze propunerile venite din partea operatorilor si sa armonizeze noile prevederi ale regulamentului cu legislatia de specialitate actuala, astfel incat atat cetatenii care utilizeaza serviciile de taxi, cat si cei care presteaza sa fie multumiti", a specificat Gabriela Firea.

Citeste mai mult in postarea edilului Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.