Un barbat de 39 de ani a predat politistilor Sectiei 5 Rurale Belint din judetul Timis un portofel in care se aflau documente personale si 2.200 de euro, pe care l-a gasit intr-o parcare situata pe drumul national (DN) 6. Ulterior, politistii au identificat pagubitul si i-au predat actele si banii.

Potrivit unui comunicat de presa de marti al Inspectoratuui de Politie al judetului Timis, luni, in jurul orei 10.50, un barbat in varsta de 39 de ani, in timp ce se afla intr-o parcare situata pe DN6, a gasit un portofel, in care se aflau documente personale si 2.200 de euro.

”Barbatul nu s-a gandit nicio clipa sa pastreze portmoneul si l-a predat politistilor din cadrul Sectiei 5 Rurale Belint”, se arata in comunicat.

Astfel, in urma verificarilor efectuate de politisti, a fost identificat pagubitul si i-au fost restituite bunurile pierdute.

Politistii atrag atentia ca fapta de a nu preda in termen de zece zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau reprezinta infractiunea de insusire a bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la trei luni sau cu amenda.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.