Realizatorul TV Mircea Badea a postat, pe pagina sa de Facebook, un link la o petitie pentru mentinerea gratuitatii pe cale ferata pentru studenti, spunand ca acestia sunt "milogi" care "schelalaie dupa bani publici" si ca unii "stau cu mana intinsa ca cersetorii", scrie hotnews.ro.

"Unii studenti stau cu mana intinsa ca cersetorii. Au hotarat ca Ordonanta de Urgenta care le da gratuitate la tren e buna. Ca atare, milogii au facut o petitie. Vedeti aici cati milogi schelalaie dupa bani publici.

P.S. Luati labele de pe banii publici, milogilor! #rezistati fara bani publici! Mars!", scrie Mircea Badea in mesajul postat pe Facebook.

Postarea acestuia a iscat un val de reactii pe reteaua de socializare, multi criticandu-l pe prezentatorul TV pentru aceasta reactie. Dupa cateva ore de la respectiva postare, Mircea Badea a revenit cu o noua reactie.

"Foarte corect am zis! Noi muncim si platim de ne rupem ca sa tinem in spate handralai buni de munca?! In SUA pana si facultatea costa, si inca foarte multi bani. In Romania le subventionam chiar si calatoriile la munte si la mare?! (...) La munca, asistati social cu aifon!", a scris el, pe contul personal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.