Aproximativ 3.000 de persoane participa, sambata dupa-amiaza, la mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu organizat de PSD la Pitesti, in cea mai mare piata din oras.

Oamenii, dintre care multi se declara simpatizanti sau membri PSD, au pancarte cu mesaje ca ”Iohannis, fii presedintele tuturor romanilor” si ”Informare, nu manipulare”, "Votul meu conteaza”, ”Sustinem Guvernul Grindeanu”.

Manifestarea, care este autorizata intre orele 17.00 si 19.00, a inceput inainte de ora programata, participantii adunandu-se in Piata Vasile Milea, cea mai mare din Pitesti, mai devreme.

De asemenea, organizatorii au adus si un sistem de sonorizare, cu boxe din care se aude muzica.

Intre participanti se numara membri de partid, care s-au mobilizat si au venit la Pitesti din mai multe localitati ale judetului.

In zona sunt mobilizate zeci de forte de ordine, iar pana la ora transmiterii acestei stiri, protestul s-a desfasurat fara incidente.

PSD Arges a anuntat mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu pe Facebook, reprezentanti ai administratiei locale afirmand ca organizatorii au obtinut autorizatie si ca asteapta la manifestatie 5.000 de participanti.

In 6 februarie, sustinatori ai PSD anuntasera tot pe Facebook un miting de sustinere a Guvernului, insa niciun participant nu a aparut in Piata Vasile Milea pentru a participa la manifestatie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.