Crinela Marc (40 de ani), profesoara de romana, se afla in prezent in arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev seminarist. La cateva luni dupa ce relatia celor doi s-a incheiat, tanarul Marius Sandulache si-a pus capat zilelor, iar politia a inceput o ancheta in acest caz, descoperind astfel idila dintre cei doi.

Gestul extrem al elevului este pus pe seama idilei cu profesoara, iar faptul ca aceasta este insarcinata alimenteaza si mai mult un scenariu conform caruia tanarul ar fi tatal pruncului nenascut. Preotul Iulian Marc isi sustine sotia care i-a daruit trei copii si de la care il asteapta pe al patrulea, scrie adevarul.ro.

"Fiecare o vede pe ea vinovata, dar eu nu vad asa. Exista posibilitatea ca ea sa fie victima. E clar ca nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor si a cazut in plasa lui. Greseala ei asta a fost: ca a avut incredere in oameni si aceasta greseala i-a fost fatala. Ea regreta ceea ce s-a intamplat. Dar ce alt final folositor poate fi acum cu arestarea ei? Deja sunt distruse doua familii, si asta e lucrul cel mai grav.

Copilul acesta nu era un sfant, nici tinerii din ziua de astazi nu sunt ceea ce par. Sunt lucruri despre el care s-au gasit in convorbirile pe care le-a purtat din care reiese ca nu era cine se spune ca era. A fost un egoism, un gest de razbunare din partea lui. Am trecut si eu prin experienta seminarului, dar eu am sacrificat totul ca sa-l slujesc pe Dumnezeu. Pe el nu l-a interesat ce lasa in urma. Exista iertare, locul amandurora este in biserica si asta e calea cea mai corecta. Asta n-a invatat el", a declarat preotul Iulian Marc, sotul profesoarei arestate pentru act sexual cu un minor.