Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de vant puternic in mai multe judete.

Astfel, pana la ora 11.00, sub cod galben de vant se afla zona de munte din judetul Caras Severin, unde la peste 1800 m altitudine se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor depasi viteze de 110-120 km/h, spulberand zapada si determinand reducerea vizibilitatii. De asemenea, in judetul Tulcea, se vor inregistra intensificari locale ale vantului, care la rafala vor depasi 55 - 60 km/h.

Pana la ora 16.00, tot sub cod galben se afla judetele Iasi, Vaslui, Botosani, zonele de munte din judetele Neamt si Suceava, unde se vor semnala intensificari locale ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55...60 km/h, iar la munte la peste 1700 m, rafalele vor atinge si depasi 100 km/h, spulberand trecator zapada.

De asemenea, in judetele Buzau si Prahova, la munte la peste 1700 m vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi 70..90 km/h, spulberand zapada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.