Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei Iasi a partidului, spune ca acele companii din Romania care s-au simtit "atinse" de declaratiile unor lideri PSD trebuie sa primeasca scuze publice, iar el este dispus sa isi ceara scuze.

Intrebat despre unele declaratii facute in aceste zile de liderii PSD la adresa multinationalelor si daca acestea ar trebui sa primeasca scuze, vicepresedintele PSD Mihai Chirica a spus: "A-ti cere scuze este un element de forta a unui om puternic. Un om care isi cere scuze arata ca este un om puternic. Da, unele companii din Romania care s-au simtit, oarecum, atinse in efortul lor de a contribui la cresterea economica a acestui stat trebuie sa primeasca scuze publice. Nu poti promova sub nicio forma o politica de ingradire, de diminuare a accesului sau chiar indepartarea companiilor multinationale pentru ca acolo muncesc romani care au de crescut familii, contribuie la Produsul Intern Brut al acestei tari si asigura o viata mai buna pentru noi toti".

Intrebat daca el isi cere scuze, in numele lui Liviu Dragnea, cel putin companiilor din Iasi, Chirica a afirmat ca el isi poate cere scuze "in numele oricarui om care le-a atins orgoliul acestor companii si poate si cifra de afaceri".

"(...) Eu pot sa imi cer scuze in numele oricarui om care le-a atins orgoliul acestor companii si poate si viitorul si cifra de afaceri. Daca ii ajuta la ceva, o fac pentru bunul mers al lucrurilor in comunitatea ieseana. Sunt dispus sa fac acest lucru. Da, pot sa imi cer si scuze pentru asta”, a mai declarat Mihai Chirica, conform relatarilor Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.