Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de polei pentru zece judete si Capitala, valabile pana la ora 9.00.

Atentionarile cod galben de polei vizeaza judetele Buzau, Braila, Ilfov, Ialomita, Teleorman, Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, dar si Bucuresti, conform News.ro.

Totodata, marti, meteorologii au emis si o avertizare cod galben pentru sase judete din nordul si estul tarii, unde va ninge incepand de marti dupa-amiaza si se va depune un strat de zapada de 10-20 de centimetri. In vestul, nord-vestul si centrul tarii vor fi ploaie, lapovita si ninsoare, iar in sud si sud-est, inclusiv in Bucuresti, la inceput vor fi mai ales ploi, iar din a doua parte a zilei de miercuri, acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Trafic deviat de pe un tronson al Autostrada A2, pe DN3A, din cauza ploii care indeparteaza materialul antiderapant

Traficul a fost deviat, miercuri dimineata, de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gara al Autostrazii A2, pe drumul national (DN) 3A, din cauza ploii care indeparteaza materialul antiderapant, crescand riscul de accidente.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza poleiului, incepand cu ora 5:30, traficul a fost deviat de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gara (kilometrii 65-105) al Autostrazii A2 pe DN3A, in ambele sensuri.

Masura a fost luata deoarece ploaia indeparteaza materialul antiderapant si exista risc de producere a unor accidente rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.