Senatorul s-a aparat pe contul personal de facebook.

Dupa ce a fost filmat dormind in Parlament, ca un senator ce este, vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, a dat urmatoarea declaratie:

”Ma oboseste aceasta procedura a bugetului care e o cacealma. Am zis ca e mai bine sa ma odihnesc un pic. Am zis sa ma odihnesc un pic pana cand trece partea asta. E dreptul lor sa doarma in plen, fiecare face ce doreste. Daca o sa mi se mai faca somn, o sa mai dorm. Prefer sa fiu atent la momentele care conteaza. Am colegi care ma atentioneaza.”

Ziar de Cluj l-a contactat pe Elek Levente, presedintele USR Cluj, pentru a il intreba cum comenteaza declaratia senatorului Gotiu:

„Nu am vazut filmuletul pentru ca sunt la munca, cineva trebuie sa si produca. Daca e real ce spuneti, e regretabil, chiar daca parlamentarii nostri protesteaza de cateva nopti in Parlament. Nu sunt scuze pentru un asemenea gest, si mai mult, nu eu sunt cel care trebuie sa explice situatia.

Am incredere in Mihai Gotiu, sper sa fie o facatura ca si cazul Raducu, iar el sa iasa mai puternic, mai credibil si mai respectat din aceasta situatie.

Pana in prezent Mihai a facut cinste clujenilor si am incredere ca o va face si in continuare. Nu stiu cati parlamentari de Cluj au ajuns VP al senatului la primul mandat”, a declarat Elek Levente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.