Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti dimineata, cod galben de ceata pentru judetele Alba, Harghita, Mures, Tulcea si Constanta, unde vizibilitatea scade izolat si sub 50 de metri.

Atentionarea cod galben de ceata pentru judetul Tulcea este valabila pana la ora 11.00. Potrivit meteorologilor, in intreg judetul vizibilitatea este redusa local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Atentionarea emisa pentru mai multe localitati din judetele Alba, Harghita si Mures este in vigoare pana la ora 9.00.

In aceste zone, vizibilitatea este scazuta local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, pe alocuri depunandu-se si polei.

De asemenea, intreg judetul Constanta este sub atentionare cod galben de ceata pana la ora 10.00, transmite News.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, la ora transmiterii acestei stiri, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Luni, meteorologii au emis o informare de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului, precum si ninsori in zona de munte si trecator, pe arii restranse, polei. Informarea este valabila pana joi dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.