O femeie cu varsta in jur de 50 de ani a fost gasita moarta, luni, sub zapada, in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Capitala. Victima era data disparuta din 11 ianuarie, a declarat, pentru News.ro, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, Alis Grasu.

Potrivit sursei citate, Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a fost solicitat, luni, pentru o femeie de aproximativ 50 de ani gasita sub zapada, in parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala.

"Un echipaj al SABIF a fost solicitat in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala, pentru o femeie gasita in zapada. Femeia, in jur de 50 de ani, era inghetata. Era imbracata cu o blana si avea deasupra un cearsaf cu monograma. De asemenea, avea la ea o geanta cu un bilet pe care erau scrise numele si adresa. In buzunar avea si bani, 55 de lei", a explicat managerul SABIF.

Echipajul a fost solicitat numai pentru a constata decesul, la fata locului fiind si reprezentanti ai politiei. Cadavrul a fost trasportat la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici".

Femeia era data disparuta din 11 ianuarie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.