Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este de parere ca este momentul ca social-democratii sa iasa in strada sa protesteze.

"Asa cum intuiam, nu ordonanta e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am stiut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toti la miting, vor sa revina la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente platite din bani publici. Ca sa fim injurati, amenintati, stresati. Vad ca, pe pagina mea de facebook, intra sa ma denigreze si secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis in urma cu o saptamana, despre a carui activitate in slujba ONG-urilor sorosiste si in dauna Romaniei nu am vorbit pana acum. Dar va veni momentul. Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmaresc si la toaleta sa te filmeze cu telefonul si sa strige dupa tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti in sala de plen a Parlamentului Romaniei, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta institutie a statului", a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea ministrului Muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.