Fostul ministrul al Mediului de Afaceri, Florin Jianu, a explicat motivele pentru care a ales sa demisioneze din Guvern la postul american de televiziune CNN, in cadrul emisiunii "Quest means business", moderata de cunoscutul realizator Richard Quest, informeaza digi24.ro.

"Vreau ca istoria sa ma tina minte ca un om drept, vreau sa fiu de partea corecta a istoriei, iar problema cu legislatia, si nu ma refer la chestiunile tehnice, pentru ca va spun sincer nu este de competenta mea tehnic vorbind... Dar ce va pot spune, daca luati o lege fara sa informezi in prealabil membrii guvernului, fara sa anunti presa si aproape in miezul noptii, atunci nu este drept", a explicat fostul ministru la CNN.

Fiind intrebat daca principala sa obiectie a vizat legea in sine sau modul in care s-a decis sa fie adoptata, Jianu a subliniat ca, avand in vedere situatia, nu te poti astepta la o imbunatatirea in viitor, intrucat, "daca s-a intamplat o data, se poate intampla si a doua oara", noteaza hotnews.ro.

Jianu mai este de parare totusi ca solutia "se afla in interiorul Romaniei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.